Μαρίτα Παντέρη

Μαρίτα Παντέρη

Mέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής

Η Μαρίτα Παντέρη είναι Senior Communications Strategist για ευρωπαϊκά θέματα στη SCOPE, το επικοινωνιακό τμήμα της  Intrasoft International που υποστηρίζει ευρωπαϊκές εκστρατείες επικοινωνίας για ένα μεγάλο εύρος θεμάτων.

Για περισσότερα από επτά χρόνια, ήταν Publicity Manager στη Feelgood Entertainment, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διανομής ταινιών στην Ελλάδα. Πριν μεταβεί στον χώρο του πολιτισμού και του θεάματος, ήταν επί οκτώ χρόνια Media Relations Manager στην περιβαλλοντική οργάνωση WWF Ελλάς, ενώ είχε εργαστεί ως βοηθός επικοινωνίας στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Ανασυγκρότησης στη Θεσσαλονίκη και το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Επικοινωνίας της Γερμανίας στο Βερολίνο.

Aποφοίτησε από το τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές σε θέματα επικοινωνίας και διαχείρισης δημόσιων σχέσεων στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου και αργότερα ευρωπαϊκών και διεθνών σχέσεωνστο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.